onsdag 27 januari 2010

"LÖRDAGSÖPPET" 30 januari 9-15


På lördag 30/1 börjar vi med inköp inför vårsäsongen!
Nu söker vi vår/vinter betonade kläder och ytterkläder, fleecefodrade regnställ, överdragsbyxor, fodrade jackor, stövlar osv. Vi är också intresserade av få in mer babykläder och mammakläder. Leksaker, böcker och övriga barn- & babyartiklar är alltid aktuellt! Storlekar från 56-150.

Du tar med det du vill sälja, vi sorterar ut det vi vill köpa och ger dej ett bud på det. Vi tar endast emot artiklar som är felfria och gångbara, fina och användbara, sådant som du själv kan tänka dej att köpa...! Sortera bort allt som är fläckigt, urtvättat och trasigt innan du kommer ner till Karusellen. Batteridrivna leksaker vill vi att det ska finnas fungerande batterier i. Allt måste vara tvättat och avtorkat!

Anlagstavla
Vi kommer sätta upp en anslagstavla på Karusellen där du kan annonsera om du har större grejer att sälja, som tex. barnvagn, bilstol, barnsäng osv. Du köper en annonsplats för 20kr under 1 månad!

Öppettider
Måndag 16-19
Onsdag 10-13
Torsdag 10-13
Sista lördagen varje månad 9-15

Inköp
Måndagar och sista lördagen varje månad

Just nu har vi roliga leksaker, bla. Byggare Bobs verkstad och flera av hans kompisar (Bandis, Menta mfl.) en brandstation med brandbil och brandmän och en hel låda full med fina böcker!

Till blivande mammor har vi snygga mammakläder och till babyn finns bla. bärselar och åkpåsar! Dessutom är butiken fylld med praktiska och varma ytterkläder till vinterns uteaktiviteter, samt fina och användbara kläder att leka i.

Vill du komma i kontakt med oss, kan du maila till:

karusellen.smb@gmail.com

Vi finns på Allégatan 4 i SmedjebackenGör ett besök på Karusellen och fynda
superfina kläder och prylar
TILL GALET LÅGA PRISER : )
Varmt Välkomna
önskar Åsa & Helene !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar