fredag 1 januari 2010

GOD FORTSÄTTNING på det nya året!

Välkommen tillbaka till Karusellen efter jul och nyårsuppehållet!

Måndag 4 januari kl.16-19 öppnar vi butiken igen! Denna veckan har vi öppet även onsdag 6/1 som är en "röd dag". Nu har vi byggt och ändrat om för att få bättre plats i lokalen för alla fina kläder och roliga leksaker. Välkommen in och kika i en uppfräschad och SUPERFIN lokal med mängder av fina och fräscha barnkläder som bara väntar på att fyndas....! : )

Vi har fortfarande inköpstopp under januari och börjar åter med inköp sista lördagen i januari, dvs. lördag 30/1 kl.9-15!

Nya öppettider.
Måndag 16-19
Onsdag 10-13
Torsdag 10-13
Sista lördagen varje månad 9-15

Inköp måndagar 16-19 samt sista lördagen varje månad 9-15.
Du tar med det du vill sälja, vi sorterar ut det vi vill köpa och ger dej ett bud på det.
Vi är intresserade av allt för barn, dvs. kläder, skor, ytterkläder, leksaker, böcker och övriga barn och babyartiklar. Vi är även intresserade av mammakläder!

Vi tar endast emot artiklar som är felfria och gångbara, fina och användbara, sådant som du själv kan tänka dej att köpa...!
Vi tar inte emot kläder och prylar som är urtvättade, fläckiga och trasiga, så sortera ut dessa innan du kommer ner till Karusellen. Batteridrivna leksaker vill vi att det ska finnas fungerande batterier i. Allt måste vara nytvättat och avtorkat!

Vi köper in kläder efter säsong, så nu tar vi emot mer vårbetonade kläder och ytterkläder, som tex. fleecefodrade regnkläder, fodrade jackor, överdragsbyxor, fleceoveraller etc.

Vill du komma i kontakt med oss, kan du maila till:

karusellen.smb@gmail.com

KOM IN TILL KARUSELLEN, FYNDA SUPERFINA OCH ANVÄNDBARA KLÄDER OCH PRYLAR TILL GALET LÅGA PRISER!!

Allégatan 4 i Smedjebacken!


Varmt Välkomna önskar
Åsa Sara och Helene

1 kommentar:

  1. Hejsan Vad bra skrivet Åsa :) det som inte framgick var bara en liiiten detalj...batterierna i leksakerna bör finnas med för att vi ska se om de verkligen fungerar... Batterierna kan kunden få med sig hem igen men huvudsaken är att vi vid inköp ser att de fungerar.
    Jag längtar efter den nya säsongen ska köra igång igen ;) Vi har det så mysigt därnere och kunderna är verkligen rara <3
    kram Helene

    SvaraRadera