onsdag 10 februari 2010

...lite nyheter!

Har barnen hunnit växa ur vinteroverallen eller vinterskorna??
Kom ner till Karusellen och kika, kanske vi har något som passar. Just nu har vi börjat hänga upp varorna från de första "vårinköpen" Fina tunikor och tröjor i härliga färger, fodrade byxor, jackor o fleeceoveraller, är bara ett litet urval av allt vi har att erbjuda i butiken just nu....
Hos oss fyndar du fina och noga utvalda kläder & prylar till riktigt låga priser : )

Nu har vi också ett bra erbjudande på babyavdelningen!
Alla plagg i lådan 25kr. "Tag tre, betala för två" !

Inköp inför vårsäsongen
Nu köper vi in mer vår och sommarbetonade kläder och prylar, som tex. fleecefodrade regnställ, fodrade stövlar, vårjackor, klänningar och kortärmat. Vi vill också gärna ha in lära gå stolar- och vagnar, ståbräda till barnvagnar, dockvagnar, bobbycar, mammakläder m.m. Passa på att rensa i garderober och förråd och sälj till oss på Karusellen!

Anslagstavla
Vi har nu satt upp en anslagstavla på Karusellen där du kan annonsera om du har större prylar och grejer att sälja, som. tex. barnvagn, bilbarnstol, spjälsäng osv. Att annonsera kostar 20kr och annonsen sitter uppe en månad!

Barngalgar
Vi är i stort behov av galgar, dvs. barn/babygalgar och mindre nypgalgar, för att kunna hänga ut alla nya fina vårkläder som vi nu börjar få in. Har du sådana över så kom gärna ner med dem till oss, så är vi EVIGT tacksamma : )

Klädsnurra/Snurställning
Vi söker också efter en klädsnurra som spar plats för oss i butiken. Vet du var det kan finna en sådan att köpa, hör av dej så är vi intresserade!!

Marknadsföring
Vi vill gärna att fler ska hitta till vår lilla butik här i Smedjebacken och du kan gärna hjälpa oss med det! Skicka ett mail till oss karusellen.smb@gmail.com så skickar vi ett anslag som du kan skriva ut och sätta upp på barnens förskola/skola/fritids, arbetet, affären osv. Eller kom in till butiken och hämta några lappar!

Lördagsöppet 27 februari kl.9-15 (även inköp) !
Kom in till Karusellen och fynda toppenfina
kläder & prylar till SUPERLÅGA priser : )
Varmt välkomna önskar
Åsa & Helene!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar