tisdag 4 maj 2010

Inför sommaren.....!


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN

Helenes lilla flicka född 2 maj
2740g och 47cm

Nu har vi hängt fram kortärmade t-tröjor och bodysar, shorts, capri- och highwaterbyxor som passar inför sommarens alla härliga upptåg och busiga lekar! Vi har också en hel del finfina gympaskor och sandaler att välja på.

Vi har toppenfina skjortor, blusar, kjolar och klänningar att ha till skolavslutningen, midsommar och sommarens kalas och festligheter!

På mammaavdelningen finns fina sommarklänningar, kortärmade blusar och praktiska, sköna amningstoppar att välja bland.

På leksaksavdelningen kan du fynda bla. ett fint litet kök, med spis, diskho och tillbehör, en rolig riddarborg med riddare och hästar, en jättefin cykel med tillhörande stödhjul, sandleksaker med hink, spade, kratta och sandformar, en kombidockvagn, barnmatstol och skötbord till dockan, ett piratskepp i plast med rejäla plastfigiurer, en Mega Block bondgård, Duplo lego och mycket, mycket mer...!

Vi har kvar vårt fina erbjudande på babyavdelningen;

Alla plagg på "Baby Bordet" 20kr/st
Tag 3, betala för 2

Välkommen att fynda hos Västerbergslagens mest välfyllda secondhandbutik med ett stort sortiment av SUPERFINA och NOGA utvalda barnkläder, barnartiklar och mammakläder till RIKTIGT LÅGA PRISER : )

Varmt Välkomna önskar
Åsa Helene och Annelie

Genom att du handlar i vår butik, hjälper du till med att värna vår miljö och skonar på så sätt naturen från nyproduktion och långväga transporter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar