onsdag 14 april 2010

* * VÅRNYHETER * *


BEBIS på G

Nu ska snart Helenes lilla bebis komma till världen, så från och med nu är KARUSELLEN stängd på onsdagar tills vidare....!

Vi har öppet som vanligt måndagar 16-19 och torsdagar 10-13,
samt sista lördagen varje månad 9-15.

Nu är hela butiken välfylld med toppenfina och användbara kläder och leksaker som passar till vårens och sommarens ute- och innelekar. Vi har ett brett sortiment och det finns möjlighet att göra många fina fynd.

Vi har ett MYCKET stort utbud av regnkläder och vårjackor, fin-fina skor och stövlar, kortärmat inför sommaren, kjolar & klänningar osv...

Just nu har vi bla. en praktisk rese sulky som passar inför sommarens resor, två fina dockvagnar -en liggvagn och en sulky, en fin cykel med tillhörande stödhjul, barbie möbler med flera olika delar, en Mega Block bondgård, mm!

* Erbjudande på babyavdelningen *

Alla plagg på "Baby Bordet" 20kr/st
Tag 3, betala för 2

Välkommen att fynda hos Västerbergslagens mest välfyllda secondhandbutik med ett stort sortiment av SUPERFINA och NOGA utvalda barnkläder, barnartiklar och mammakläder till RIKTIGT LÅGA PRISER : )

Varmt Välkomna önskar
Åsa Helene & Annelie

* * *

Välk2 kommentarer:

  1. åhh vad bra skrivet :) Jag blir bara sååå nervös...ska jag föda...igen aaaajjjjj :S. Men som sagt det finns en massa godsaker på Karusellen kom och fynda :) kram Helene

    SvaraRadera
  2. Jag blir faster IGEN!!=)Oviken

    SvaraRadera